Så bra.

Eftersom DU uppenbart läser här, ja då kan du också se detta. Jag skrev att jag betvivlade men att det KAN vara så, inte att det inte skulle finnas en vattendom. Finns en är allt frid och fröjd.

Då finns det alltså bilder på att rören har flyttat på sig. BRA, som jag skrev tidigare så pratade jag men Henrik Hansson om detta, meddelade honom också att jag kommer att skriva detta och det har jag gjort förr. Om det är mellan pumpstation och fastigheterna som rören har flyttat på sig. Ja då ljuger också Henrik om det i och med att han påstår att det inte inkommit någon anmälan till kommunen om detta. Anmälningsdatum till kommunen önskas så jag kan leta upp den i diariet. Maila gärna det svaret till rhmensson@yahoo.se, dit kan du också skicka bilderna om du vill.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Mina tankar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.