Nytt brev.

Så där ja, ytterligare ett brev har nu kommit. Skrivet på Norska med en engelsk inställning på tangentbordet.

Så där, här har ni dokumentet i sin helhet. Detta är alltså INTE ett dokument som kommer från socialdemokraterna i Eda utan som de skriver Fristående socialdemokrater. Håll nu isär begreppen. De påstår sig ha försett mig med informationen. Men, de kunde inte gå ut med den själva. Nej, kanske inte det. Men de kunde ha pratat med mig och vi kunde ha haft ett samtal och sen kan jag gå ut med saker och ting på bloggen och skydda källan, precis som det passar mig.

Nu är det så här. JAG kommer inte att stoppa arbetet utan fortsätta jobba med saken. Visst har jag kommit fram till mera saker än det som har publicerats. Men jag måste få fram en vattendom bland annat. Saken är som sagt vad större än vad som hittills har skrivits. SEN, glöm för guds skull inte att jag dessutom jobbar heltid och håller på med att flytta så jag gör detta på idéel basis och tycker ni att det tar för lång tid. Ja, gör då jobbet själva. Detta är MIN blogg som jag gör precis som jag vill med och lägger precis hur mycket/lite tid med som det passar MIG. Vill ni uppnå annat resultat? Skaffa då en egen blogg.

Så, det som ska kollas är:

1. ”Potatisåkrarna” Men svårt att bilda sig en bra uppfattning och att ta bilder pga all snö. Därför inväntar jag våren med det.

2. Få tag i en vattendom som gjorde att en markägare fick Oden att dumpa en massa sten i Bysjön. Markägaren påstår att hon/han har en vattendom om att det skulle få ske. Något som jag dock betvivlar, men det kan vara så.

3. De rör som ska ha flyttat på sig. Är det från det som ligger i Rv61 fram till pumpstation eller från pumpstation och till fastigheterna?

4. Fortsatta granskningar av styrelseledamöter i Oden.

5. Den namngivne i brev 1, vad gör denne nu och vad har han gjort från dags datum och till åren 1999.

Ja, detta håller jag på med. OM det finns någon som redan har denna information (menar då all och inte bara delar av det som skett, framförallt med den namngivne och bak till år 1999), ja då kan vi gärna träffas och NEJ jag kommer inte lämna ut era namn eller något sånt. Mitt telefonnummer är ingen hemlighet.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar