Faktabajsare

Yep, faktabajsarna fortsätter på edaportalens klotterplank.

Ni som vill ha fakta om varför Piratpartiet inte kandiderar i någon värmländsk kommun i nästkommande val, förutom i Kil eller varför vi inte kandiderar till Landstingsfullmäktige, kan kontakta mig i stället för att tro på den skiten som skrivs på klotterplanket. Detta har varit en protokollfört en tid nu och är ingen hemlighet. Det är intressant att se att de som kallar sig ”fått informationen från säkra källor” fortfarande fortsätter med sina halvsanningar och lögner. Det visar bara att det är personer som inte har något att komma med, utan bara måste tracka ner på andra.

Skrev det igår på facebook och jag skriver det här också. Det finns dyngspridare och det finns dyngspridare.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Eda, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.