Skönt att mitt privatliv blir våldtaget.

Föga förvånande så är ytterligare en del av USAs, EUs och regeringens våldtäkt på mitt privatliv. Aftonbladet.se, Christian Engström och flera kommentarer hittar ni under de olika inläggen jag länkat till.

Så vad tycker ni om att USA’s myndigheter ska ha koll på mitt och dina bankkonton för att se om jag är terrorist eller inte? Jag ogillar det jag. Jag tycker hela denna explosion av övervakning som nu kommer från de olika delarna av världen är så sjuk så jag hittar inte ord för det. Kampen mot terrorn och du ska känna dig säker heter det. Jo, jävlar är nog mitt svar på den frågan. Jag har då aldrig känt mig mera otrygg just nu i dagens samhälle, med den övervakning som sker.

Lite magkänsla som av det här får jag när jag tänker på hur världen håller på att utvecklas och kontrolleras av USA.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jTRP3YMtRjY&hl=sv_SE&fs=1&]

Lite senare ställer den kvinnliga huvudrollsinnehavaren frågan. Du säger att du ska rädda dem från Wayne, men vem ska då sen rädda dem från dig?

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Skönt att mitt privatliv blir våldtaget.

  1. TRBNGR skriver:

    Det här är nått som pratats om länge. Hur våra kontokort ska bli bevakade. dröjer inte förrän RFID chippen kommer.. eller nåt liknande.. och med hjälp av det så kan dom kontrollera HELA ditt liv.. det som sköts av datorer iaf..

    Men som muse sjunger.
    Vi ska bekämpa dom..

    http://www.youtube.com/watch?v=w8KQmps-Sog