Så kan det gå…….

Ska bli intressant att se hur PIRATPARTIET ska få till något vettigt samarbete med dessa två grupperingar som Rick och som MiNi skriver om i dessa två olika inlägg på sina bloggar. Ja, vi är flera som har skrivit om det.

Den mest intressanta frågan är: HUR ska PIRATPARTIET klara av att etablera en trovärdig politik för att uppnå sina mål? Ja, fan vet. Jag ser inget alternativ i denna fråga faktiskt. PIRATPARTIET klarar det inte då ledningen är för rädd för att splittra partiet. Hmm, är detta en aktuell politik eller? Nej, inte. En röst på PIRATPARTIET som det ser ut idag blir ett slag i luften, eller som jag väljer säga en fis i rymden.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar