Ordets makt.

Det skrivna ordet har nog en större makt än den man tror. Visst fan hade jag förhoppning att komma till den punkten som jag kommit, men nu börjar det på att bli både jobbigt och intressant. Inte så jobbigt att jag inte klarar av det (jag ligger inte som ett nervöst vrak i alla fall), men jag har fått börja tänka på mera vad jag skriver. Just nu jobbar skallen jäkligt intensivt med just två större inlägg. Inlägg som kan förändra mitt liv enormt. Men visst är det intressant att man som liten individ i samhället och som har ett politiskt intresse sedan 20 år tillbaks kan ha detta inflytandet. Jag trodde inte att jag genom PIRATPARTIET skulle få detta genomslag som detta medie har gett mig.

Det ena inlägget kan jag förlora mitt jobb på och det andra kan jag bli anmäld för förtal på. Men backar jag undan för det? Nej, men jag måste väga mina ord bättre. Speciellt när det gäller förtalet.  Mitt jobb är jag inte bekymrad för. De kan inte sätta stopp för mig i den frågan.

Så det längre sakerna jag skriver om just nu är alltså om Edas fd. Kommunchef Bo Nilsson samt om Värmlandstrafik. Hoppas att ni kommer att gilla det jag skriver i dessa ärenden, men än så länge ligger de som utkast.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Ordets makt.

  1. infallsvinkel skriver:

    Nej, snälla. Låt oss slippa…

  2. ensson skriver:

    Finns en enkel lösning på problemet. Ge fan i att läsa om det inte duger, ärkenöt.

  3. Pingback: Tweets that mention Ordets makt. « Ensson's Blogg -- Topsy.com

Lämna ett svar