På mitt jobb.

Har under en längre mer tid stört mig på alla som utan respekt parkerar på platser avsedda för taxibilar. Här på denna kategori kommer jag att ta kort på felparkerare och lägga upp. Hoppas ni kommer att gilla det.

Är texten på denna skylt utanför Arvika Sjukhus svår att tyda? Jag tycker att den är ganska lätt att förstå jag. Men inte denna SAAB ägare eller har han/hon storhetsvansinne?

Ja, det är inte lätt. Har har vi nog anledningen till att en del har svårt för detta med storlek och så och fickparkering. Skulle vilja se om det sitter mera än 9 bälten i denna BIL.

Sen har vi några flera som har svårt att läsa.

Ytterligare en skylt som en del verkar ha svårt att tyda. Detta också utanför Arvika Sjukhus. Ta dig en funderare på om du har Gula skyltar, ett yrkesförarbevis i vänster nederkant på framrutan och en taxameter i din bil innan du stannar framför denna skylt.

Dessa hade inte det.

Två tjejer fick väldigt brått ut från sjukhuset och stod och rökte och sen pep de iväg när de trodde att jag inte skulle se.  Hahaha

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Felparkerare i Arvika som stör mig på Jobbet, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.