Väsktyckare och snedtänkare.

Tänka sig att en förbannat ful väska kan skapa sådana rubriker som det gör. Fattar inte att journalisterna i Sverige idag orkar bry sig ens. Det är en VÄSKA! Har ni inget vettigare att ”granska” Aftonbladet (Verkar ju mera som en se och hör för stunden) en passande kommentar hittade jag dock här

Ja, de svenska journalisterna slutar aldrig att förvåna mig. En VÄSKA!!! Kan ni inte skriva om något som verkligen folk bryr sig om. Utanförskap i Sverige? Landstingsdirektörers och kommundirektörers miljonlöner? Hyrläkarsystem som mjölkar det offentliga på 100 tals miljoner varje år? Politikers pensioner från regeringsuppdrag och riksdagsuppdrag och utnyttjandet av detta? Hur Sverige kommer att påverkas av de nya ACTA reglerna? Andra extraförmåner som våra förtroendevalda ger sig själva? Den fattigdom som breder ut sig i världen och vart är de rika länderna då? Räkneexemplet där Finansminister Anders Borg ljuger om att de sänker skatterna mera för låginkomsttagare än höginkomsttagarna? Avdankade skådespelare som gör mer och mer reklamfilm?

Ja, detta hade varit intressant om ni kunde ägna några minuter till i stället för rena skvallerinlägg och värre lär det väll bli på skvallerfronten med tanke på kungliga bröllop som stundar.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Väsktyckare och snedtänkare.

  1. Pingback: Tweets that mention Väsktyckare och snedtänkare. « Ensson's Blogg -- Topsy.com

Lämna ett svar