Playboy betalade President Obamas vinst

När USA fick till val förra gången, ja då fick vi för första gången en mörkhudad president. Inget fel i detta men jag tycker att hans politik mer och mer visas fram vad den går för.

Nu senast så kan vi konstatera att Porrindustrins jätte PLAYBOY är med och har finansierat President Obamas valkampanj. Länk om detta hittar ni här. Visst är det intressant. Kan ni hitta någon annan anledning till att USA kräver att EU ska införa nakenscanning? Och hur fan kan detta jävla land i väster ens tänka tanken i att kräva något? Man diskuterar, samtalar och pratar med varandra om olika saker och ting. Jag har skrivit det flera gånger på den gamla bloggen och det är att  USA har inte den rätten att kräva ett förbannat dugg och att det är dags att omvärlden markerar mot detta jävla land.

Så, säg NEJ till nakenscanning. Det finns andra sätt. Det finns framför allt sättet att hjälpa de fattiga delarna av världen där de flesta terroristerna skapas. Men sen ska man också ha i åtanke att många av dessa terrorister har under många år blivit finansierade av USA och de har dessutom fått vapen och annan krigsutrustning av detta land. Sedan står USA och beklagar sig när ögonen riktas mot dem. Hmm, ja du om någon slår dig, vänd då den andra kinden till typ?

Ja, USA har ju sedan länge bestämt sig att de ska äga hela världen. Helt enligt kapitalismen vill och USA är ju ökända för att vara av den värsta kapitalistiska sorten. Det samma mål har ju också den ökända gruppen av maktens män – Bilderberg gruppen.

Det finns flera gemensamma mål mellan dessa och en av dem är inte direkt nakenscanning utan ett land, en kontrollmyndigheten, en polismakt, en militär. Förvånad över att USA kräver att EU ska införa nakenscanning? Nej, knappast, hoppas verkligen detta är en fråga som PIRATPARTIET vågar ta ställning emot. Detta är ju ytterligare en kontrollsak från det statliga, likt FRA.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar