PIRATPARTIET Inbjudet av Carl Bildt?

På Piratpartiets hemsida kan man idag läsa följande…Länk

Detta var ju inte riktigt det som Carl sa. Han pratade om hur man ser på försvaret om ett land och landets gränser. Om en pansarvagn åker över gräns, ja då räknas detta som en krigshandling. Men om ett land angrips av en massa attacker över internet så räknas detta som? Ja, inget speciellt. Men Carl vill att det ska räknas på samma sätt som att man gör ett fysiskt angrepp på ett land. Detta är också FRIHET på nätet, kära kamrater.

Men visst, intressant idé tycker jag det är som Carl Bildt idag har lyft. Jag håller faktiskt med honom i denna fråga och jag hoppas att PIRATPARTIET också ser det som en sådan fråga i sitt partiprogram. Men det är ju föga troligt då PIRATPARTIET har gjort sig kända för att inte våga ta ställning i några frågor förutom de som vi redan har tagit till. Tyvärr måste jag nog säga i denna fråga, spräcker trovärdigheten inför valet. Men visst, det kan också skärpa trovärdigheten, det beror ju helt med vems ögon man ser det.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på PIRATPARTIET Inbjudet av Carl Bildt?

  1. Jaha, och vad vill du säga med detta?

    Vill du få pengar skänkta för ditt bloggande får du allt jobba på ditt sätt att uttrycka dig.

  2. ensson skriver:

    Jaså det tycker du. Jag skriver som jag vill, tvingar ingen att donera. Var bara en kul grej, men det är klart att det är alltid trevligt att någon uppmärksammat det, så som du nu har gjort.

Lämna ett svar