Piratpartister kan bara fildelning och internet.

Detta är en enormt vanlig åsikt när man pratar med folk på gatan och om de olika partierna som finns. Hmm, tänker jag då – så värdelös som jag är på fildelning, FRA etc som har med internet att göra och jag är Piratpartist i alla fall. Jag får inte riktigt den matematiken att gå ihop. Jag brukar säga att jag nog är socialliberal i mina åsikter. En blandning av det solidariska och det liberala med andra ord. Jag har dessutom vid olika tillfällen hävdat att PIRATPARTIET är ett parti som förtillfället lider av ”födelsevärkar” samt att PIRATPARTIET ”har ett dilemma”

Men detta är inte allt. PIRATPARTIET lider också av växtvärk. Ett parti som har blomstrat upp från ingenstans som vi har gjort och i och med detta så finns det inte en chans i helvete att vi har enats i samtliga frågor som de gamla uvarna inom politiken har gjort så som S, M och övriga partier. Men vi kommer att göra det på sikt, det törs jag lova utan att ha frågat ledningen om det.

Här har ni några exempel på piratbloggar med starka åsikter. Livbåten, Anna Troberg, Enligt min humla, Mattias Bjärnemalm, Rick Falkvinge, opassande. Ja, det finns ju andra också som ni ser som jag gillar. Maloki, C Magnus B, JP och Piratmamma alla 4 härifrån Värmland. Men det finns så himla många många fler än vad jag har räknat upp här. Men synd och skam är det att påstå att vi Piratpartister bara kan fildelning, internet och att vi saknar en egen politik.

Och idag klockan 16.00 ska vi få reda på de olika riksdagslistorna också, skit spännande även om jag inte är med, för jag vill inte det.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Piratpartister kan bara fildelning och internet.

 1. Pingback: Tweets that mention Piratpartister kan bara fildelning och internet. « Ensson's Blogg -- Topsy.com

 2. Arafatti skriver:

  ” skam är det att Piratpartister bara kan fildelning ”

  En liten sluten grupp med ungavitamän-trend ( Odd Fellows) och kompis/kompis listor, ser du nån framtid?

 3. nanonym skriver:

  @arafatti:
  Sedan när blev PP en sluten grupp? Jag måste ha missat det.

 4. ensson skriver:

  Det har jag också missat att vi är, men det är sådana kommentarer som kommer när det är från oseriösa personer som svarar.

  Micke

 5. K2 skriver:

  De gamla partierna har enats om att vara terriers för storkapitalet. Skit i växtvärken och kör över dem bara!