Bilderberg gruppen.

Här har ni en länk över Svenskar som är/var medlemmar av denna grupp.

Dessa makten män och kvinnor träffas alltså och gör upp politiken runt om i världen utan att vi har ett skit att säga till om. Inga protokoll förs, inga obehöriga har insyn och det mesta betalas av privata medel, men en del också av skattemedel. Varför skulle en hög med högdjur vara intresserade av denna grupp om det inte var för att dela upp världen, utnyttja den och se till att den privata förmögenheten blir än större?

Detta mina läsare är korruption och maktmissbruk på hög nivå, liknande maffiametoder. Sök, läs och skriv om denna grupp så mycket ni kan. En skrämmande värld.

Men vi ska inte se bort ifrån att det finns andra liknande grupper inom Sverige och din hemkommun idag. Vi kommer att komma till dessa grupper. Upplägget är exakt lika och vi ska inte längre tro på att vi lever i en demokratisk stat alltför mycket.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Bilderberg gruppen.

 1. Waitwhat. Varför använder du en så generisk tagg för live-feeden så att detta kommer på PP Live?

  Konspirationsteorier for the lose.

 2. Hej! Linkar till dig numera i min blogg 🙂

  http://byfanenfrandalarna.wordpress.com

  Mvh

  Byfanen

 3. ensson skriver:

  Hmm, sorry för den…… Är du den jag tror du är så ta bort min tagg som heter Politik.

 4. Denna listan med Bilderbergare går att göra längre. Det är fler svenskar som varit vid dessa ”hemliga” konferenser.

 5. ensson skriver:

  Hmm, intressant att man kallar saker teori. Låter som att någon inte vet.

 6. Nej, jag heter Nordfeldth, inte Nilsson. Vilket jag misstänker var vad du gissade.

 7. ensson skriver:

  Yep, miss av mig….. Har bett han ta bort en tagg eller vad det heter… Är en klant som inte kan så mycket mera än att skriva och tycka jag. Sen vad som är vad och vad det heter och gör fattar jag inte mycket av….

 8. Bengt O. skriver:

  Visst. Och Eagle landade inte på månen heller. Och virvlat vatten botar cancer.

  F.ö. saknar jag mitt namn på listan – jag var också med en gång i Paris men inte fick jag bestämma något.

 9. Till Bengt O:

  Dahlbäck, Claes – Chairman, Investor AB
  Lindh, Anna – Minister for Foreign Affairs
  Wallenberg, Jacob – Chairman , SEB

  3 Svenskar vid Bilderberg 2003 i Paris… 1 är död och jag vet att du ljuger rätt dåligt här. Om du vore bilderbergare hade du varit död med ditt sätt att kommentera i detta forumet som du nu gjort. Alla Bilderbergare beläggs med munkavle nämligen. Detta skulle du veta om du lagt ner tiden din att studera detta sällskap istället för ljuga.

  Sorry det finns inga som köper din utfästelse.

 10. Bengt O. skriver:

  Jag ber så mycket om ursäkt – jag blandade ihop det hela. Det var hos Trilateral Commission jag var – en annan grupp som också bestämmer allting här i världen bakom ryggen på alla. Hoppas detta är klart nu så att inte Jacob Wallenberg eller ”hennes” majestät Carl XVI Gustav tar livet av mig.

  Naturligtvis håller jag med den kommentator som menar att det bara är ”bull shit” alltsammans.

Lämna ett svar