Lo älskar regeringens politik

Ja, detta var ju inte direkt förvånande….. Läs artikel här.

Jag har vid flera tillfällen här och på den gamla bloggen kritiserat arbetarrörelsen och dess sätt att sköta politiken och arbetsmarknadspolitiken och till den hör ju LO.

LO är den gren som tydligast igenom sin inaktivitet missgynnat arbetaren och dess rättigheter. Steg för steg tar de bort våra rättigheter och går arbetsgivarna till mötes. Med denna regering som vi har nu, ja då blir det ännu snabbare resultat, resultat som slår undan benen för alla arbetare. Steg som gör att LOs ledning och arbetsgivarna tjänar pengar och vi arbetare blir mer och mer beroende av att fjäska för att behålla våra jobb. Steg för steg tar de kontrollen tillbaks från fotfolket. Detta är just anledningen till att arbetarrörelsen bildades en gång i tiden, ta kontroll över våra gemensamma rättigheter. Men tyvärr så ser vi en aktiv nedmontering av den svenska modellen. Ingenting som jag vill ska ske i Sverige, men som tyvärr sker varje dag.

Därför jag lämnat facket och arbetarrörelsen.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.