Spanien är på.

I en artikel i Aftonbladet så kan vi nu konstaterat att den förljugna skivindustrin också har lyckats med att övertala den Spanska regeringen. Fildelning måste vara det värsta brott som man kan tänka sig. Straffet ska vara hårt och brutalt. Vi får nog se över straffskalan på samtliga områden,

Snattare hugger vi händerna av, direkt utanför butiken där de hänt och bannlyser dem från samtliga affärer i två år. Tjuvar och våldtäktsmän tar vi till offentligt spöstraff på. Fortkörare får inte köra bil utan måste cykla vart de än ska de närmaste 5 åren efter straffet och de får inte heller samåka eller åka kollektivt. Om de skulle ertappas med att samåka döms den de åker med till samma straff.

Mördare – ja de ska sättas i någon form av straffarbetsläger utan mat och jobba tills de dör. Ja, listan kan säkerligen göras mycket längre, men jag kan inte skriva om alla brott här.

Undrar vad skivindustrin samt de olika ländernas regeringar tycker om detta. Vad tycker du?

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar