PIRATPARTISTER – Gå och rösta!

I Sverige har vi en underbar möjlighet att påverka. Vi har något som kallas för demokrati (till viss del i alla fall). I andra delar av världen finns inte denna demokratiska möjlighet.

Men detta är ju inte enda stället som vi inte har demokrati utan det finns fler.

Så med tanke på vad vi får så är det viktigt att gå och använda vår makt och tala om vad vi tycker. Så du som är medlem, skynda dig in på www.piratpartiet.se och lägg din röst. Dina kandidater att välja på finns här och om du funderar på vad de tycker i olika frågor – ställ frågan här.

LÄNGE LEVE VÅR YTTRANDEFRIHET!

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar