Äckelgubbe avgår

Det finns folk och det finns folk kan man ju enkelt konstatera efter att ha läst följande inlägg från Newsmill.se. Jag kan med öppet hjärta säga att jag är glad för att denne man nu avgår efter att det kommit upp till ytan, men ärligt talat kan jag inte förstå varför inte partiledningen reagerat. Här har vi ytterligare en artikel om denne mans avgång.

Här har vi då två stycken som försvarar denne mans inlägg. Den ena heter Hanna Söderberg och hennes inlägg kan du läsa här och den andra är Marie ”Maloki” Axelsson som du kan läsa här, riksdagskandidat för PIRATPARTIET. Oj, förlåt man kan visst inte läsa den, utan Marie har av någon anledning tagit bort den. Varför kan man då ställa sig frågan? Ja, jag kan bara anta, men kan visa denna bild att hon stöjder han, trots hans utspel i denna fråga.

Synd bara att jag inte har en bättre bild av hennes inlägg eller hela texten. Men då hon uppenbart stödjer hans åsikter, ja då ska ju faktiskt hon också inse att hon har ingenting i riksdagen att göra och faktiskt själv välja att avgå. Både för sin egen skull, men också för PIRATPARTIETS skull.

Så, jag tycker att ni absolut INTE ska rösta på denna riksdagskandidat, utan jag står fast vid min åsikt att du ska ta och lägga din röst på Hanna Dönsberg i stället och få in en tjej med vett och etikett i riksdagen från PIRATPARTIET.

Micke

Om admin

42 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Äckelgubbe avgår

 1. Pingback: Riksdagskandidat för Piratpartiet avgår efter pedofiluttalande « Nej till pirater och Piratpartiet

 2. Pingback: Mer pedofilutrensning behövs i Piratpartiet? « Nej till pirater och Piratpartiet

 3. JontiOtaku skriver:

  Fattar inte varför det ska bli sådan moralpanik varenda gång någon säger något som avviker från det allmänt accepterade synsättet när det gäller det ämnet..
  Tycka vad man vill men det ska faktiskt vara tillåtet att vilja starta en debatt om saken, så som bl.a. Wase ville göra. Om jag inte minns helt fel så klargjorde de väl till och med att de faktiskt inte var för sexuella övergrepp mot barn, utan de ville lyfta pedofili till diskussion och ge en annan syn mot vad man tydligen ska vara tvungen att tycka enligt vissa. Tycker det är väldigt modigt gjort och jag gillar initiativet då ingen annan vågat säga något annat i denna fråga.

  Och så för att klargöra då, för att det måste man väl göra så som klimatet är kring den här frågan nu: Jag är inte heller för sexuella övergrepp och sex mellan en vuxen och ett förpubertalt barn (med stor stark betoning på förpubertalt för att ungdomar kan faktiskt ta eget ansvar för sina beslut). Det jag däremot tycker är att häxjakten måste få ett slut och jag vill få till en större acceptans mot ALLA sexuella minoriteter, läggningar, fetischer, vad det nu handlar om. Detta innebär INTE att man ska acceptera övergrepp. Utan att man ska veta att alla dessa minoriteter existerar, att man accepterar deras existens och att de ska ha sin rätt att leva lika fritt som alla andra i det här samhället så länge de inte begår brott. Vi kan inte döma någon utifrån att de har en läggning, en fetisch, tankar och fantasier. Detta kan aldrig vara brott. Och jag vill bli av med den här typen av sexualnegativt samhälle som vi har i många västländer.
  Och åter igen: övergrepp ska inte vara tillåtet, men att ha en sexuell läggning och fetisch ska vara helt tillåtet hur mycket från normen det än avviker. Bättre att vara övertydlig antar jag, så ingen missuppfattar mig som verkar vara väldigt lätt att göra.
  Sen kan jag kanske också tycka det är lustigt med någon rad som kunde låta som att barn inte skulle ta skada av sexuellt umgänge med vuxen, men det är en annan sak. Dessutom så diskuterade han väl egentligen bara ur ett historiskt, kulturellt och vetenskapligt perspektiv? T.ex. hur olika kulturers syn på barns sexualitet och den synens påverkan. Men jag tycker också han klargjorde att han trots detta inte tyckte att sex mellan barn och vuxna idag borde tillåtas. Så jag kan tycka att reaktionerna är lite överdrivet starka.

  Nu har jag i alla fall sagt min åsikt om saken. Och du får kalla mig sjuk eller vad som helst om du vill.

 4. Josef Boberg skriver:

  JontiOtaku – jag håller mid Dig.

 5. Pingback: När Rick hotade att kicka mig ur Piratpartiet. | Ensson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.