Swishnummer 123 426 43 47

Detta nummer tillhör en förening här Koppom. Denna förening har försökt få något ekonomisk stöd av kommunen, men har aldrig fått en enda krona. Denna förening är något som inte personer i ledande ställning, vill ska finnas kvar i kommunen överhuvudtaget. Denna förening startade 2013 under ett annat namn.

Föreningen samlar in mat från företag och delar ut till de som är där och betalande medlemmar. Tyvärr måste de ha medlemsavgift då den går till att betala lokalkostnader och för fordonet som används. Föreningen hjälper de som de allra flesta svenskar väljer att inte se, samhällets alla som annars inte skulle ha någon mat alls. Det är barnfamiljer, pensionärer, flyktingar, missbrukare ja helt enkelt alla dessa som verkligen vet hur jävla orättvist det svenska samhället är, även här i Västra Värmland. Exakt samma som ledarskribent Chadi Toprak, så beskrivande har publicerat i serien Lort Sverige i VF, som jag skrev om här. Länkar till Lort Sverige finns i inlägget. Nu hjälper Hand i Hand inte bara människor i Koppom. De har öppet tisdag och fredag varje vecka, vem som helst är välkommen. Enda kraven är fullt normala alkohol och drogfri samt använd sunt förnuft.

Ordförande Ann Marie är den som styr upp och fördelar arbetet. Alla jobbar ideellt och så har det alltid varit dessa nu 13 år som föreningen funnits. Behovet av pengar för att klara av att fortsätta denna viktiga verksamhet, är en ständig oro trots medlemsavgiften.

Även om du väljer bort att se hur många har det och det blir fler och fler, så tror jag ändå att det finns ett hjärta som känner och en medvetenhet om hur det faktiskt är.

Visa att du är bättre än de styrande och hjälp Hand i Hand med en liten gåva. Bäst och enklast är det att swisha numret i rubriken.

Hjälp hjältarna på Hand i Hand du också.

Micke

Om admin

En som är en stolt Värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker, född 1976. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år, de så kallade barnaåren. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något. Det enklaste är att maila på mikael@ensson.se.
Det här inlägget postades i Eda, ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *