så här kan det bli i journal när doktor inte kan räkna.

Anteckning utan fysiskt möte

Antecknad av Censurerat namn (Sjuksköterska) på Ortopedi, Landstinget i Värmland, Ortopedmottagning Karlstad 
2018-10-11 10:40

Kontaktorsak Pat. ringer för receptförnyelse på OxyContin, fick recept utfärdat på 2 x 98 stycken 7/9 men har i det närmaste slut eftersom han har tagit 2 x 3 p.g.a att han har mycket ont, detta framgår inte av smärtklinikens senaste anteckning 2/10.
Åtgärder Messenger till dr. censurerat namn (men samma som skriver sen den 22 oktober) för kännedom/ställningstagande. Han avser inte att förnya receptet eftersom pat. uppenbart inte har följt sina ordinationer, ringer och informerar honom.

Smärtcentrum var jag på ja, men där var de mer intresserade av att diskutera en anhörigs välmående än mig som det gällde. Märkte det väldigt snabbt så tog mina mediciner och ljög för dr där. Han hade dessutom redan lämnat slutsvaret som var exakt likalydande till remitterande läkare 31/8, långt före alla instanser sagt sitt. Inget förtroende för sådant aggerande.

Nu försökte jag sedan efter den journalanteckningen ovan lära min doktor att räkna, jag verkar ha lyckats med det i alla fall, men nu börjar lögnerna hopa sig och nu ökar de. Här kommer journalanteckningen från min läkare.

Anteckning utan fysiskt möte

Antecknad av Censurerat namn (Läkare) på Ortopedi, Landstinget i Värmland, Ortopedmottagning Karlstad 
2018-10-22 07:26

Anteckning Patienten har under helgen skrivit flertalet mail i affekt.

Undertecknad kallad inkompetent mm. Detta i förhållande till att vi inte tillgodosett patientens smärtlindrande medicinering. Patienten fick smärtstillande i form av OxyContin att ta vid enstaka tillfällen i max dosering 3 x 2. Detta skulle räcka till och med 10/10. Patienten skulle återkomma därefter om han behövde nytt. Han har således återkommit drygt en vecka senare, då i inte har förnyat hans recept, vilket vi inte har möjlighet att göra då vi inte har någon minnesvarning, dessutom har han till vår sköterska sagt att han tagit betydligt mer än vad han var ordinerad, vilket gjorde att han fick slut på receptet betydligt tidigare.

Således har ordinationen från Smärtcentrum inte hållits.

Då patientens förtroende för undertecknad är förbrukat och jag inte anser att vi kan sköta en sådan pass kraftig medicinering får han återgå till NSAID och paracetamol så som tidigare.

Undertecknad avslutar patienten genom att se till att patienten får kontakt med kollegorna i Uppsala för en bedömning angående en protes men därefter när svaret har kommit utremitteras patienten till vårdcentral och smärtläkare.

Kan vidare berätta att ordinationen på läkemedlet ovan var 3 tabletter två gånger om dagen tillsvidare och inte vid behov som han skriver i texten. Något som man också kan se på min apotekslista, men tänker inte visa mina andra mediciner på den här.

Så här sitter jag nu med ett bultande knä, efter att läkaren inte kan erkänna sitt felaktiga agerande. Ledsen, nedstämd och har mycket ont även om det inte syns eller jag inte säger något.

Vill man studera lite mer om mediciner så kan man kolla på FASS.se och självfallet är det så att man inte ska använda mediciner om man inte behöver och en del är farligare pga beroenderisk än andra. Fullt medveten om detta.

Så nu kan då min läkare då räkna, men han kan fortfarande inte inse sitt fel och att han på detta sätt orsakat mig snart en månad med smärta. Sen om ni undrade vad jag kallade han mer än inkompetent så var det omogen. Det är mänskligt att göra fel, men det är omoget att inte erkänna när man gjort det. Jag skrev också att jag återfår mitt förtroende för han när han är vuxen nog att erkänna sitt misstag.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.