I Värmland

Läser i tidningen (aftonbladet.se) att vi i Värmland lägger minst pengar på semestern och är enligt journalistens syn på saken snålast i Sverige.

Men denne journalist, verkar inte förstå det viktigaste och som jag har skrivit om förr. Vi som bor utanför 08 området, behöver inte åka långt undan på semester då vi redan bor där ni åker till för att må bra. Ni åker till oss för att hitta lugnet och harmonin i livet. Ni kommer hit för att komma ifrån stressen och eländet i storstan. Ja, vi har det redan i vardagen. Livet på semesterorten är billigt om man lever i det varje dag.

Sen kan man ju fundera på rubriksättningen i er tidning. Den är ju horribel, men den är ju också satt för att skapa en irritation för att folk, som jag, ska skriva.

Nåja, Leif-Åke, kom ut till landet och se vad det innebär att vara en snål Värmlänning.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Cyberbuddha, ensson, Mina tankar, Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar