Upp till bevis?

Moderaternas Sofia Arkelsten kliver nu fram och säger att MODERATERNA nu ska kliva fram och redovisa de pengar som MODERATERNA får från privatpersoner om summan de skänker är högre än 20000.  Samtidigt har hon mage att begära att SOCIALDEMOKRATERNA ska redovisa sina bidrag i form av oavlönade insatser och från LO. Reaktionerna kommer självklart på ett sådant inlägg, jag är ju bara en av de som skriver och har inte flest läsare utan långt därifrån.

Ja, jag tycker att det är helt rätt. Men jag tycker att samtliga partier ska redovisa sina ekonomiska bidrag över 10000 från samtliga donationer. Jag är säker på att det finnas andra partier som får pengar från andra ställen än privatpersoner och från det skattefinansierade systemet. Upp till bevis nu samtliga, lägg korten på bordet – men det är väll som vanligt ingen som vågar redovisa hela sanningen utan bara valda delar. Delar som passar var och en bäst. 

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar