Juholt städar.

Nu så städar Håkan i toppen av SOCIALDEMOKRATERNA och sättet han gör det på, ja det är helt rätt att göra det på. Man kan inte behålla de som rodde den sjunkande skutan. Det ska bli intressant att se vad som kommer att bli slutresultatet, men jag hoppas och tror att det kommer bli bra. Nu senast är det Österberg som tycker lite synd om sig själv och att det ska bli en kvinnlig gruppledare. Ja, könet kvittar ju men det är inte könet det handlar om här utan att förbereda alla som ska förberedas. Men de har släppt en liten signal om vem det kan vara.

Nåja, nu ska jag inte sitta här något mera. Men det skulle vara intressant att se om det kan vara Berit Högman som får jobbet som riksdagsgruppens ledare.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar