Det fria ordet.

Nu är jag då fri från Piratpartiet. Visst jag stödjer den politik som de för, men de för alldeles för smal politik och saknar helt kunskap om hur de ska vara med och styra Sverige i framtiden. är min känsla av den politik som Piratpartiet. Alltså en Åsna som inte vet vilken hötapp den ska gnaga av. Visst försöker partiledningen att ge sken av att det är strategi som gör att de inte tar ställning. Men den egentliga anledningen är inkompetens och avsaknad av hållbar samhällssyn. Men det är ju lätt att det blir så om man inte är van med samarbete.

Med den nya stadgan som nu har röstats igenom på Piratpartiets medlemsmöte (för övrigt är det synd och skam att kalla det för ett medlemsmöte ens, med tanke på att typ 1 promille deltar), ja då kommer makten att förskjutas än mera till Partiledaren och den inre populära kretsen. Vi andra som står utanför den, ska bara slita, hålla med eller hålla käft. Det märks ju klart och tydligt i agerandet från Rick mot mig som jag skrivit om innan.

Nu så ges då ett sken av att den nya stadgan ska frälsa Piratpartiet och att de ska gå mot en gemensam framtid. Det enda som ges av den nya stadgan är att det är i stort sett omöjligt att göra någon politisk påverkan som vanlig medlem i PP. Man måste vara en del av den inre kretsen, annars är det en omöjlighet.

Lite fascinerande är det att Piratpartiet försvarar det fria ordet och Wikileaks i en mängd olika inlägg på deras olika bloggar är i sig kul att se. Det fria ordet existerar inte ens inom Piratpartiet. Och nyhetsvärlden är ju också full av avslöjanden nu för tiden. Aftonbladet, ja ni kan förresten googla efter det själva.

Lite om varför folk inte kan väljas in i PIRATPARTIETS styrelse, hittar ni här. Argumentet för att vi inte skulle kunna nominera valkretsledaren i Värmland visar att åsikter som inte stämmer överens med min politiska syn fortfarande lever kvar inom PIRATPARTIET och Rick Falkvinge har ju gång på annat påtalat att han är av samma åsikt. Piratpartiet är ett parti fullt med fildelare och pedofiler och just därför lämnade jag Piratpartiet och jag vet att många fler med mig kommer att göra så.

Så är du pedofil, rösta på PIRATPARTIET och stanna kvar som medlem. Alla andra ska lämna detta parti.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar