Stalkers

Att vara skribent är inte alltid populärt. Lite intressant är det att se att denna blogg kan väcka sådana reaktioner som det gör på en del personer. Vet inte om det rätta namnet är intressant på det hela. Men fascinerande är det att läsa kommentarer som inte blir godkända, då innehållet är mera sjukt än normalt. Visste jag inte bättre skulle jag tro att en viss person redan hade kommit ut från sin hotellvistelse, eller vad man ska kalla det. Har skrivit om det förr om vilken sjuk värld vi lever i och att de sjuka gömmer sig närmare än man tror. Det är synd om människorna.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar