Ibland har man bara sådan lust att vara helt ärlig

om hur saker och ting är i ens liv. Men frågan är, hur skulle det tas emot? Visst kommer det i sådana fall att bli oväsen, från dem som jag kommer att skriva om. Men frågan är om det kommer att gå ut över tredje person? Det är faktiskt det enda som just nu gör att jag funderar på denna fråga och inte har skrivit fullt ut ärligt i de olika ämnena just nu.

Livet är fullt av problem, hinder och lösningar. Men är allt likadant för alla? Finns det fortfarande saker och ting som gör att vi har olika förutsättningar? Självklart är det så, men ska det verkligen vara så 2010?

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.