I skottlinjen basar skutans kapten efter eget tycke.

När man ställer sig på barrikaden och står för sin åsikt. Ja då gör man det med vetskapen att man inte kan blidka allas åsikter. När striden går som varmast, ja då kan man inte längre ta hänsyn fram och tillbaks utan man måste låta huvuden rulla. Det finns ett regelsystem inom varje parti som kallas för stadgar och som då kaptenen för skutan får ta till. Passar inte det, ja då rullar huvuden. Men dessa regler får absolut inte användas som någon personlig vendetta för då missbrukar man sin makt.

Sådana här verktyg måste man då som chef använda sig av för att få undersåtarna att jobba och göra sin plikt. Vara en riktig slavdrivare. Detta i sin tur är ett måste för att man som ledare själv ska överleva, då det inte finns en chans i helvete att man orkar med eller klarar av att göra allting själv. Detta kallas för att man delegerar ansvar och arbetsuppgifter. Något som vi i PIRATPARTIET Värmland har kommit enormt långt med till skillnad från andra delar av partiet.

Så vem är nu skutans kapten Jag vet och du hittar hans blogg här. Och så här ser han ut. Så nu vet ni vem den störste sjöbusen bland PIRATERNA i Värmland är. Frågor angående politiken kan ställas direkt till han eller någon annan som har en aning mera sjövett än andra.

Så ge nu busen JP ditt stöd och arbeta för en gemensam sak. Han klarar inte jobbet helt själv även om han gör det bra.Så man kan inte bygga en framtid ensam utan man gör det tillsammans för att få en stabil grund att stå på.

Aj aj Kapten JP, vi syns i Karlstad den 5 – 6/6.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Politik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar