Aftonbladet skiter i åsikter.

Som det verkar i skrivandets stund har Aftonbladet censurerat debattartikeln som Rick har skrivit och just nu håller de på att undersöka faktafel som ursäkten är. Hmm, det brukar man ju inte göra utan man brukar ju låta andra få kommentera ämnet. Men återigen ett tydligt tecken på att maktens män/kvinnor har fått upp ögonen och egentligen är skiträdda för att vi pirater ska få vara en del av makten.

Sverige är lika korrupt som andra stater men här i landet är folk så menlösa och sitter hemma vid bordet och knyter näven i stället för att göra något och våga stå för sina åsikter……. Politisk revolution någon??

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i ensson, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.