Bevis serverade på fat.

Hmm, ja ibland är det bra att man kollar upp saker.

Visst något verkar inte rätt runt den informationen jag fått. Men jag ska leta i kommunens arkiv efter en massa beslut. Intressant är dock att kommunen har beställt allt av vägverket, där också indragningen av vatten och avloppet till de boende i By. Sedan har Vägverket gjort en upphandling och en massa entreprenörer har skickat in dessa. De som inte vann anbudet, de pappren finns tyvärr inte sparade, då de sparas i 4 år så de kan man inte granska. Men, det som går att granska är i alla fall i på väg, utan kostnad. Till en början visade det sig att det kunde bli dyrt, men nu så var det inte så många då de skyddas av sekretesslagen av någon anledning, men jag kommer att begära av vägverkets advokater att de släpper den, men vi får se om det går.

Så, vad jag kan utläsa nu är att det är vägverket som ska ”hängas” för de eventuella ”potatisåkrar” som har blivit i By och inte Eda kommun. Men mera information i detta fallet kommer senare.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar