Knack, knack, knack

Ja, så kan vi nog förvänta oss att vi kommer att höra på våra ytterdörrar den kommande tiden. Varför? Jo, för att partierna ska vara ute och knacka dörr och få en personlig kontakt med var och en av oss väljare. Och de ska visa upp sina lokala förmågor. En ytterst gammal och effektiv metod, ni kan läsa om det här.

Är detta något som PIRATPARTIET kommer att använda sig av? Nej, det tror jag inte. Inte i alla fall på traditionellt sätt utan vi knackar på dörrar hela tiden, men via nätet. Det har inte de gamla upptäckt än. Vi bara sprutar ur oss inlägg och når ut till ganska många. Fan, till och med min patetiska blogg är ni inne och läser. Tack för det….

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.