Är min blogg olaglig?

Nej, skulle inte tro det. Men alltid kul att det finns folk som är så små i världen att de gömmer sig bakom en fasad av anonymitet. Jag har här och på gamla bloggen haft en sk. Dalmas efter mig. Han tycker så illa om mig och ska upplysa världen om hur hemskt dålig jag är på alla sätt och vis. Själv sitter han/hon hemma tuff i truten bakom en dataskärm och ”utnyttjar sin rättighet att vara anonym”. Och det var visst så hemskt att jag gör något som ”bryter” mot personuppgiftslagen. Ja ja, men så ANMÄL mig då. TÖNT

Skutt skutt iväg med dig räddhare eller stå för dina ord.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Är min blogg olaglig?

  1. anders skriver:

    äääää vad fan stå på dig skit i vad andra säger tycker jag

Lämna ett svar