Kontroll

Jag har skrivit om detta förr, jag kommer inte ihåg om det var här eller på den gamla bloggen – cyberbuddha.blogg.se – finns länk till den här också.

Världens politiker vill med klar tydlighet måla in oss i ett hörn. Hörnet kallas för statlig kontroll. Detta blir allt tydligare för varje vecka som går och det har gått tragiskt snabbt de senaste 5 åren. Allt vi gör övervakas av staten på olika sätt, och det är intressant att se att väljarkåren sväljer argumenten med hull och hår. Argumenten för att detta är ett måste är: 1. Kampen mot terrorismen och 2. Det är olagligt att fildela. Hmm, ganska klena argument måste jag säga. USA är ju det ledande landet i denna kamp i både fallen, men samtidigt utnyttjar de omvärlden precis som de vill. Iran ska få nya restriktioner av FN och USA är det land som driver denna fråga hårdast. Varför? Jo, för att Iran vill importera bränsle till kärnvapen. Hmm, det är klart att vapen makt inte är bra och skall stoppas, men varför ska inte andra länder få göra det när USA gör precis som de vill i frågan? Artikel 1, Artikel 2 men det kommer också reaktioner i Artikel 3.

USA har alltså en klar bild om hur världen ska se ut. Vi har hört det flera gånger från talarstolar runt om i världen. Vi går till mötes mot den nya världen. Den nya världen som genom kontroll ska stoppa terrorismen. Hmm, känns orden igen? Jag har läste dem flera gånger. Intressant att man använder så lika ord. Men, hur stoppar man terrorism med terrorism? Ja, inget klart svar i frågan från mig i alla fall. Man måste bygga på annat sätt.

Så de statliga kontrollområdena som finns i Sverige idag är: FRA, IPRED Acta (avtal som ligger på förhandlingsbordet just nu) och en massa andra trevligheter – eller vad man ska kalla det. Man vill registrera politisk åsikt och fackförbundstillhörighet. När når man gränsen om vad som är acceptabelt? Jag tycker vi har passerat det för ett tag sen.

Det finns speciellt en grupp som är med i den politiska debatten, med på ett sätt som inte är officiellt, men de finns där. Maktens män tror vi är våra politiska förtroendevalda, men är det så? Ta dig en funderare och läs det du kan om denna grupp. Nu lägger jag upp en länk här och jag uppmanar er att verkligen läsa den. Läs sedan vidare om denna grupp. Nätet har massa information och det finns böcker att låna på biblioteket.

Så nu har PIRATPARTIET börjat att nosa på vad denna grupps mål är och PIRATPARTIET har också satt upp att de alltid kommer att kämpa för den vanliga människans frihet och om yttrandefriheten, självklart finns det också andra saker som PIRATPARTIET har tagit ställning till. Hemsidan hittar du här. Inget annat svenskt parti har på detta aktiva sätt tagit ställning i denna fråga. De försöker, men de klarar det inte. Trovärdigheten som de nuvarande riksdagspartierna har i denna fråga är så gott som noll.

Så om du är intresserad av att få behålla vår YTTRANDEFRIHET, ÅSIKTSFRIHET, MINSKA STATENS KONTROLL ÖVER VÅRA LIV – ja, då ska du rösta i rikdsdagsvalet den 19e september 2010 och då tycker jag att du ska göra som jag. Rösta på PIRATPARTIET. Vi är de enda som kommer att stå för dina mänskliga rättigheter som jag skrivit ovan i Sverige idag.

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar