Locket på.

Har fått intressanta nyhetsartiklar gällande en viss person. Artiklar som behöver undersökas ytterligare. Men de väcker frågor. Varför lägger man locket på vid en kommunchefs avgång? Ja, det verkar ju som, enligt dessa tidningsartiklar, som att det inte är första gången det sker. Och varför gör man då detta? Jo, man kräver det vid förhandlingen för att inte nästa ställe ska få reda på vad som skett. Enda förklaringen jag kan komma på. Någon av Edas politiker som läser denna och kan svara på det? Knappast troligt att ni skulle våga träda fram i all fall och tala om.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.