Regeringen bajsar i onödan

Vänster alliansen har nu gått ut och lagt fram sin reform, reformen hittar ni här. Regeringen påstår att detta är en fejk uppgörelse och att den inte är finansierad, jag vet att denna reform är finansierad. Reinfeldts uttalande hittar ni här.

Ganska intressant att man genast börjar på att kasta skit på varandra om att det inte är finansierat. Vad är värst, att finansiera det så som regeringen Reinfeldt gjorde eller att inte ha presenterat någon som de i vänstra blocket har gjort? Regeringen Reinfeldt har inte själva finansierat sitt omgörande av sjukförsäkringssystemet utan de har enbart flyttat kostnadsposter från staten via försäkringskassan till kommuner och socialbidrag och till en del till olika a-kassor.

Är detta verkligen att finansiera eller är det att ta bort kostnader för sig själv?

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar