Ser fram emot pension

i dagens DN kan vi läsa om vad som sker med pensionerna i år. Läs här.

Jag satt för några dagar sedan och gick igenom min PPM och det ser riktigt bra ut. Prognoserna pekar stadigt uppåt och jag har nu som mål att när det är dags så ska jag ha mellan 35000 och 45000 i pension. Visst, det är en hel del arbete med det, men har ett bra snitt och ökar jävligt bra varje år så ingen omöjlighet. Visst, det låter som mycket pengar i pension, men om 32 år tror jag inte att vi får så mycket för pengarna. Men det märks den dagen

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Ser fram emot pension

 1. saynoo1 skriver:

  Ha en super kväll=D

 2. Folke skriver:

  Jaha… Då är ju allt OK, eller hur?

 3. AlNabone skriver:

  Premiepensionen har ju trots diverse nedgångar gått över förväntan. Med en årlig avkastning på en bra bit över 9% sedan starten kan man ju ingalunda gnälla. Det är trevligt att man får råda över en del av hur sin pension placeras… 🙂

 4. ensson skriver:

  55% ifjol måste vara helt ok?

Lämna ett svar