Ankstjärt

Anna Anka som varumärke, nej tack för min del. Här uttalar hon sig om sin lön i aftonbladet.

TV3 har bestämt sig för att ta upp jakten på TV4. En jakt som faktiskt ska bli intressant att följa. Har man inte något så värst bra utbud, ja då måste man kontra med en bredkäftad gaphalsig programledare, med lite mindre antalet hjärnceller och en högre bimbostatus och då en del är anställda av andra kanaler, ja då tar TV3 till Anna Anka. En för mig okänd svenska innan hon började leka vrålapa i diverse medier, som dessutom är stolt över sina pengar – trots att hon har gift sig rikt.

Så lycka till TV3, men tyvärr jag bojkotter eran and jag. Finns så mycket att se på i TV och det är jag glad över så att jag slipper se denna lilla ankstjärt i TV rutan, rädd för att det sänker värdet på min TV

Micke

Om admin

43 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i något år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Ankstjärt

  1. Angela skriver:

    Håller med, är så trött på Anna Anka!!

  2. TRBNGR skriver:

    ha ha ha.. ja det sänker nog värdet rejält

Lämna ett svar