Grubblar på något nästan hela tiden

Det hör till, när man har ett intresse av ett så stort ämne som just politik och utveckling av samhället är. Funderar man inte på, än det ena än det andra, är man en dålig politiker enligt mig. Då kan man skaffa sig något annat att göra. Samtidigt måste man vara medveten om att man inte alltid har alla rätt eller svar på allt. Det är mänskligt att inte ha det. Men, man får aldrig låta tanken sluta arbeta och tro blint på informationen man får från andra politiker och tjänstemän. Man måste komma ihåg, kontrollfrågorna.

Nu ska det då tilläggas att det inte enbart är politik eller smärtan, jag grubblar över. Då enskilda har så stor oro för mig, är det ju lika jag talar om hur det är, sen att jag tror det är mer av skvallerintresse än ett genuint personligt engagemang. Vad är vitsen om att ljuga om det för? Bara fånigt och dumt.

I morgon ska jag kolla hur det ser ut i siffrorna igen. Jag har en känsla om att antalet ”besökare” har minskat, för det är mindre att städa bort här. Det vore ju spännande att ha samma siffror som verkligen läste här, kanske kommenterade också. I stället för som nu, då det är massa bootar (eller vad de kallas) men som stoppas. Förra veckan så var det otroligt många besökare och genomsnittstiden som någon faktiskt läste, var mycket längre. Kul det ändå. Beaökarantalet var många fler och snitt tiden någon varit inne hade krympt rejält.

Så, vad ska man då hitta på i ett sådant läge som jag sitter? Varför ska läkare tro på mig, när det känns som att B1 och B2, inte gjorde det? Kanske är det för mycket begärt. De menar kanske väl, men det blir så fel. Eller så gjorde de inte det. Kanske en av dem gjorde det? Ja, jag vet inte. Personligen skulle jag inte ha gjort det som skedde. Men men, vi är alla olika, det är nog sunt i grund och botten. Nog klagat för denna gång.

Eda kommun, kommer inom en snar framtid att tvingas ta beslut om att stänga någon/några skolor. Detta för att innevånarna i Eda kommun ynglar av sig för lite. Det finns lite olika vägar att ta till inom politiken. 1. Man kan göra som förslaget ligger i Arvika kommun och ge ett engångsbelopp/född unge 2. Vi kan få fler att flytta till kommunen men framförallt inte flytta ifrån, för att lyckas med detta, måste vi vara en attraktiv och trevlig kommun att bo i. Är vi det? Nej, skulle nog en del svara. Min åsikt är Ja, men det går att göra det bättre. Det får absolut inte bli sämre. Stänger vi skolor och dagis eller förändrar alternativen i fritidsutbudet negativt, så är det klart att det kommer påverka. 3. Vi kan ge andra ekonomiska fördelar med att flytta hit, än de som jag skrivit hittills. Nu kan vi säkert fortsätta listan, men då jag inte är någon expert på området, väljer jag att stanna där.

FRÅGA: Vad skulle vara avgörande, för dig, om du skulle flytta till Västra Värmland (Arvika, Eda eller Årjäng kommun)? Alternativt, för er som bor här redan: Vad gör att du bor kvar i Västra Värmland?

Var inte bekymrade att registrera er, för att kunna svara. Vill du inte skriva ut ditt namn, så är det enbart jag som ser vem som svarat och vad svaret är. Beror på att det är jag som har ansvaret, om någon skulle vilja stämma mig eller så då jag äger domänen. Vill andra veta era åsikter, som jag ser svaren, då får de registrera en egen hemsida och använda sig av. Hoppas ni tar er tid och svarar. Alla som är inne på sidan, är inte Booter (eller vad dessa fejkkonton kallas), jag ser folk från alla tre tätorterna, Helgeboda, Skillingmark, Eda Glasbruk, Karlstad, Sunne, Glava. Köpenhamn, Oslo, Kongsvinger och Torsby. Men av de 11000 IP adresser förra 7 dagars perioden, så var nog 10950 fejkkonton. Om inte mer, sånt orkar jag inte kolla. Roligare se er som är som Fölk,

Micke

Om admin

En som är en stolt Värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker, född 1976. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år, de så kallade barnaåren. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något. Det enklaste är att maila på mikael@ensson.se.
Det här inlägget postades i Eda, ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *