Frågor/tankar/funderingar som kommer.

Det är mycket som snurrar i denna skalle. Det har ni nog märkt som är här och läser. En del frågor gäller just politiken och hur falska folk är. Jag kunde inte vara kvar enligt kritikerna pga jäv. Men det är ingen jäv situation som jag sagt hela tiden, men jo då det var det. Är det då inte egendomligt att man kan vara ordförande i revisionen i region Värmland och samtidigt vara ordförande för Moderaterna Värmland? Men inte I Eda, den logiken får kritikerna själva svara på. Jag kan ju inget.

Jag har påbörjat mitt nästa politiska projekt, som jag kommer lägga fram förslag om till styrelsen för Socialdemokraterna i Eda kommun. Ett projekt som jag har funderat på bra länge nu. Jag tror på det, annars hade jag inte lagt allt det läsande på det som jag gjort. Det är ett projekt som i grunden aldrig ska upphöra utan det ska vara en självklarhet. Jag hade en tid tanke på att ta in fler i projektet, men det ser jag inga direkta fördelar med att göra. Inte på det sättet jag hade tänkt från början i alla fall. Så, mer information kommer men först ska jag fundera och planera mer och först få med mig styrelsen av Socialdemokraterna Eda kommun innan jag publicerar något mer.

Jag har mycket kvar jag vill göra i mitt liv och av mitt liv, bland annat jobba hårdare med att demokratiska regler och lagar återigen ska råda i de politiska leden i Eda kommun och inte 3G som nu gäller. 3G kan man hamna i snabbare än man tror.

Så är det att vara jag och det är nog inte det lättaste att leva med mig alla gånger. Denna skalle gör mig bra sliten själv ibland. Men om man är politiskt intresserad, som jag är, så tycker jag att man ska vara aktiv och ha idéer. Jag har ingen som helst lust att hamna i 3G än. Det räcker med sådana politiker i Eda kommun då de redan är för många. Jag vet att en del är här och läser, det är helt okej. Däremot funderar jag på att dra ner på mitt engagemang och vara mer aktiv i en förening och enbart vara medlem i de andra. Känns som det kan vara dags för det och låta någon annan göra jobbet som jag duger till att göra = Det ingen annan vill göra. Men har några månader på mig att fundera på den saken.

Det var väl ungefär så mycket som jag vill/kan skriva om saken för denna gång.

Micke

Om admin

En som är en stolt Värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker, född 1976. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år, de så kallade barnaåren. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något. Det enklaste är att maila på mikael@ensson.se.
Det här inlägget postades i Eda, ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *