Det är samma pöse.

I Eda kommun är det många gånger man som innevånare blir väldigt fundersam. Nu är ett sånt läge igen. Det finns alltså pengar till att chefer åker på spa, men det finns inte pengar till att barnens lekplatser finns kvar.

Jag skulle snarare säga att, pengar finns det. Handlar om prioriteringar och när budgetberedningen sätter sig ner och prioriterar, ja då är det samma pöse (påse för er som inte förstår värmländska) som de har att dela ut ifrån. Så, att samhällsbyggnadsnämnden var tvungen att ta bort lekplatser, är från början orsakat av de partier som leder kommun och ingen annans. Att man skyller spa resan, skyller de på tjänstemanna beslut.

När då, enligt de styrande ser att kommunledningstaben, har för mycket pengar så de kan slösa dem på SPA, ja då finns det andra nämnder som behöver detta överskott så barnen kunde haft kvar sina lekplatser.

Detta, är för mig, ännu ett tecken på att det behövs nytt blod i politiken i Eda kommun. Ja, självklart tycker jag att det behövs andra partier än de styrande sex som är nu.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Eda, ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar