Enda vägen, är den rätta vägen.

Fortsätter nu efter gårdagens inlägg.

Självklart är det så att politiken i Eda kan och ska drivas av personer i alla åldrar. Det stora problemet inte i åldern, kön, sexuell läggning utan problemet är om du är en GGG eller GGK. Att vara GGG eller GGK, har att göra med helt andra saker att göra, framförallt personliga och hur historien Eda kommuns politiska historia påverkat. Betyder med enklare ord, hur ovillig är du med förändring och hur intresserad är du av aktivt arbete för kommunens bästa. För det är just det som är det viktigaste – Eda Kommuns bästa.

Den viktigaste frågan, var och en måste ställa sig, är om man är kapabel till att hålla isär politik och person. Detta är något som är lätt att säga, men svårt att göra. Svälja sin egen stolthet och inse samt erkänna att man själv har varit starkt orsakande det elände som nu är. Allt än konstruktivt politiskt arbete. Är du själv så jävla oskyldig då? – Nej, det är jag garanterat inte, men jag har inga problem med att dra ett streck över det som varit och börja om.

Självklart ska vi kunna ha olika åsikter om saker och ting, som hör till uppdraget. Men gör det på ett konstruktivt vuxet sätt, är det för mycket begärt av ledare? Det tycker jag i grunden ett helt normalt krav på alla förtroendevalda politiker i landet, oavsett vart man har uppdraget. Ingen har blivit tvingad till att kandidera, därför en naturlig logisk effekt.

Så, hur ska jag som Socialdemokrat, nå fram till er som är överens med mig i detta? Ja, det är ett omöjligt uppdrag, däremot står det alla fritt att ta kontakt. Självklart vill jag ju att alla blir medlemmar i Socialdemokraterna och så jobbar vi tillsammans därifrån, men inser samtidigt att så kommer det inte ske.

Hoppas att det blir riktigt många innevånare som väljer att börja engagera sig i det politiska arbetet i Eda kommun. Alla har kunskaper och åsikter, men tyvärr drar sig för att engagera sig. Men DU behövs, för Eda Kommuns bästa.

Micke

Om admin

47 årig värmlänning som skriver vad han tycker när han tycker om vad han tycker. Har börjat med politiken igen efter att ha varit icke engagerad i en del år. Medlem av Socialdemokraterna och tänker jobba för en socialdemokratisk politik.Fråga om du funderar på något
Det här inlägget postades i Eda, ensson, Mina tankar, Politik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar