Väntar fortfarande på svar från Eda kommun.

I mailet, som jag skickade till Eda kommun, skrev jag att det med omedelbar verkan ska lämnas vidare till KS och KF. Nej då, det har inte hänt utan stoppat på vägen. Troligen letar de just nu all skit de kan om mig inför ett kommande möte, i stället för att aktivt  granska vad som gjorts i denna sak. Kanske har de också kopplat in advokat, eller snarare troligen.  Nåja ska bli spännande att se vad de gör. Men då inget händer får jag väll ta mig en sväng och lämna in en stämning till tingsrätten och ta en civilprocess. Vad tycker ni om hur Eda kommun agerat i mitt ärende? Kanske ska lägga upp länkar här så ni ser vad jag skrivit, vad de gett mig varningar om och vad som stått i pappersmedia. Eller orkar ni leta på bloggen här? Inlägg ett. Inlägg två. Inlägg tre med kommentarer, mail samt inklipp från pappersformatsnyheter och så det fjärde och sista inlägget. Nu är det bara att läsa och begrunda.

Micke

Det här inlägget postades i Cyberbuddha, Eda, ensson, Mina tankar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.