Demokratin är död i Eda Kommun

Onsdag förra veckan hade jag nedanstående medborgarförslag (förra inlägget här) med i handlingarna på kommunfullmäktigemötet. Där fattades ett beslut om att det skulle skickas vidare till kommunstyrelsens möte.

Efter mitt medborgarförslag kommer ett annat, som också ska till kommunstyrelsen. Det sistnämnda handlar om LSS och de behövande barnen där. Det har hunnit fram från mötet  och till Kommunstyrelsen, men det har inte mitt förslag gjort.

Demokrati? Eller är det bara ett sätt att markera sin ståndpunkt mot mig från kommunhusets sida?

Micke

Det här inlägget postades i Eda, ensson, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.