Resan den 27/9.

Efter att ha haft en underbar bröllopsceremoni på morgonen den 27 september så styrde vi kosan mot Karlstad. Resan var beställd för länge sen och vi skulle åka med Cinderella och jag skulle återigen få se underbara Smokie live.

Jag vill med detta korta inlägg tacka (dock senare än tänkt), vår busschaufför Lennart som körde bussen till och från Ålands färjan denna gång. En mycket sympatisk, trevlig och duktig busschaufför som gav oss skjuts tryggt och säkert.

Tack Lennart på Charterbuss för en mycket bra resa.

Mikael och Vibecke Ensson

Det här inlägget postades i ensson, Insändare. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.