Insyn och demokrati ska gå hand i hand.

I dagens Arvika Nyheter 5/10 läste jag en mycket fint skriven insändare. En insändare som rör hur en demokratisk process ska ske. En insändare som rör hur det borde vara och hur man tycker att det ska vara. En insändare som jag tycker många ska ha i åtanke, när de lägger sina röster i nästkommande kommunal val. Tack Hans Nilsson (HEL) för en mycket bra insändare, hoppas du får gehör för dessa åsikter – men dessvärre tvivlar jag på att så kommer att bli fallet.

Micke

Det här inlägget postades i Eda, Insändare, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.