En björn kryper ur idet och tar bladet av munnen.

 Äntligen så var det en betydande person som lyfte bladet från munnen och verkligen vågar gå ut och tala om vad som är fel med vårt kära parti. Detta gjorde han i dagens gp.

Tyvärr så är det inte bara att ställa sig på barrikaderna som många gör med Niklas varje dag, men ju fler vi blir ju lättare är det. Förutom den föryngring av politikerkåren som Niklas pratar om, måste politiken läggas om och moralen inom partiet OCH arbetarrörelsen. Folk har inte längre förtroende för arbetatrörelsen då dess nuvarande makthavare verkar mera intresserade av att sko sig själva än att jobba för folket. Här har vi den absolut största bidragande orsaken.

Regeringen Reinfeldt ser till att ge oss medborgare rejälare tillbaks på skatten, på bekostnad av en massa försämringar av det sociala välfärdssamhället, samtidigt som de skor sig själva. Vad ger Socialdemokraterna? Ja, handen på hjärtat. Var och en är egoister och ser framförallt till den egna plånboken först.

Förtroenderådet som var till för att försöka ena S om att låta Juholt gå vidare, ja det var ju den inre maktens korridorer som talade, både från kommunala, regionala och centrala led. En desperation för att försöka få allt att verka vackert och gulligt. Men dessa dagarna är räknade. Svensken har genomskådat det omoraliska i Socialdemokratiska politikers agerande, samt på andra led inom arbetarrörelsen.

Dags att rensa totalt i leden, i moralen och i politiken – Läge för nydaning och en politisk revolution. En politik och en politisk massa FÖR Sverige och folket.

Micke

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till En björn kryper ur idet och tar bladet av munnen.

  1. admin skriver:

    Piratpartiet är en sammanslutning av politiker som bildade ett parti med en gemensam åsikt och med ett gemensamt mål. Varför jag lämnade och gick tillbaks till mitt gamla parti och också varför jag lämnade mitt gamla parti en gång i tiden, kan du leta upp i texterna här på bloggen. Att vara socialist och pirat ställer sig inte emot varandra, dock kan man inte vara medlem i Socialdemokraterna och ett annat parti samtidigt, då det strider mot stadgarna. Kläderna finns kvar till försäljning ja och det kommer de att göra. Sätter du bara in pengar och ger mig dina uppgifter, ska jag skicka det du beställt. Glöm inte att ange storlek, även om det i ditt fall är ointressant om du går i tankar om att tvätta bilen med dem. Själv använder jag kläderna som sig bör, bär dem med stolthet.

  2. admin skriver:

    För det första så upp till bevis med dina påståenden. Jag avgick av egen vilja från posten och lämnade partiet självt.

  3. admin skriver:

    Ja det hoppas jag. Men ditt samtal i ämnet har vi haft här förr och trots att folk som jag bollade frågan med JP dåvarande VL för PP Värmland skrev här och intygade om att beslutet var mitt, ja så hävdar du att det är fel. Därför upp till bevis i ämnet, men antar att det blir som vanligt – ingenting.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.