Reinfeldts polare gillar SM och delar säng med flera kvinnor.

Det moderata arbetarpartiet har visst fått in en extremt radikal muslim i riksdagen. Detta hade jag helt missat. Vill här ge en eloge till en skribent som träder fram och emot detta förtryck som denne riksdagsman står för, artikeln är underbart bra skriven. Denna muslimska moderaten som det handlar om finns också i ett hopklipp på youtube.

 Så här ser alltså denne man ut som verkar vara mera radikal muslim än en moderat. Men skillnaden är väll inte så stor måhända. Tryck ner en del av befolkningen (Sjuka, arbetslösa samt kvinnor) och sätt de rika på höga stolar (arbetande, rika och männen), ja skillnaden var inte så stor trots allt.

Lite intressant är det dock att ingen journalist tar tag i denna heta potatis, än mer intressant är det att följa den inlägg som skrivits av den kunniga kvinnan i gp och som totalt ignoreras av moderaternas samt socialdemokraternas partikansli. Undrar på varför Juholts story skapar så stora rubriker och denna man ska få vandra runt helt oemotsagd? Han står för en kvinnosyn och förvriden tragisk världsbild så att det är helt otroligt sanslöst.

Micke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Reinfeldts polare gillar SM och delar säng med flera kvinnor.

 1. Bo Sundbäck skriver:

  Då har du lärt dig något nytt Micke…:-)

 2. admin skriver:

  Sant det.

 3. Sven skriver:

  Är det inte så att alla politiska partier i riksdagen utom Sd verkar för att muslimerna en dag ska ta över Sverige? Då är det väl på sin plats att de får börja med en riksdagsplats. Historiskt är det väl så att vänstern varit mest invandrarvänliga, men de kanske bara menar att de får gärna komma hit i massor men med och bestämma -det får de inte…….

 4. admin skriver:

  Mig veterligt står det inte i något parti att muslimer ska ta över Sverige och att det är ett uttalat mål. Men du får gärna lägga upp en länk där du hittat just den skrivningen.

 5. Sven skriver:

  Nej det är nog inget uttalat mål, såklart inte. Men det kommer bli en följd av den invandringspolitik som förts i Sverige senaste 20åren. Och säkert kommer fortsätta med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.