Vill också ha betalt.

Att hålla på med politik är mycket roligt och intressant. Mycket får man vara med om och ges möjligheten till att påverka innan det beslutas. En unik möjlighet för var och en av oss.

Något som jag ogillar enormt är samtliga system som skapas av politiker och för politiker och dess tjänstemän. Varför alla dessa gräddfiler? Enda anledningen måste vara för att skydda sig själva för alla dåliga beslut de fattar.

dn.se skriver om det. Men det finns också de gamla politiker som har sina pensioner och dessa har mao en fallskärm. För att se listan i din kommun så gå på denna länk och välj sen ditt län så ser du själv hur det ser ut.

Hur kan man, med rent samvete, ta ut pengar och sedan vara stolt över det? Vet att det är en från min kommun som gör det och jag tycker det är hur vidrigt fel som helst. Detta är ett system som måste bort och som måste avskaffas. Det är inte meningen att svenska skattebetalares pengar ska gå till denna formen av politikers, tjänstemäns och andra som har möjligheten att utnyttja dessa förmåner, form av socialbidrag.

Micke

 

Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vill också ha betalt.

  1. Inga-Lill skriver:

    Håller med dig fullständigt, det är för bedrövligt sen finns det folk i detta land som inte ens har tak över huvudet medan gräddfilen lever i högönsklig välmåga. Vanligt folk som blir arbetslösa ska vända sig till AF första dagen och stå till arbetsmarknadens förfogande om de ska få stämpla. Fast dessa kvinnor/män behöver inte ens gå till AF, nej de får ut sin lön ända fram till pensionen, den pension som de själva varit med och beslutat om. De kan driva företag och inte ta ut en krona i lön men vinsten den räknas konstigt nog inte som lön, utan de kan fortsätta att plocka ut lönen från kommun, landsting och stat. Det är inte så konstigt att politiker föraktet ökar i det här landet, när det finns en gräddfil som inga regler gäller för, allt prat om arbetslinjen gäller inte dem själva. Sen spelar det ingen roll vilket parti de tillhör, för det är samma skrot och korn i alla leden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.