Föga förvånande.

Då har centern presenterat sitt förslag till ny partiordförande via sin valberedning och det blev, Annie Lööf. Jag ställer mig i skaran av skribenter som önskar henne lycka till och som dessutom skriver om det här.  En ung tjej är det och som verkar ha mycket drivkraft inom sig.

Vilka skriver då om denna händelse: Röda Berget, Aftonbladet.se, svd.se, tokmoderaten, dn.se, Per Ankersjö, HAX  och det finns flera. Men det kan ni leta efter.

Lite intressant är det att alltid när sådana här händelser så startas mediadrevet och journalisterna har ”Lyckats” hitta om en lägenhet och att hon får arvode på ett tvivelaktigt sätt för detta boende. Ja, var detta någon direkt nyhet? Hur många politiker tar inte åt sig än det ena än det andra av kakan och tycker att det är rätt? Kraftigt höjda löner för regering och riksdag varenda år, någon nyhet? Vackra avgångsvederlag än idag så de slipper göra något mer, någon nyhet? Kliar-du-min-rygg politik så kliar jag din, någon nyhet?

  Alldeles för tråkig vardag från våra folkvalda politiker, och en alldeles för stillatigande och icke kritiskt granskande journalistkår.

När är måttet rågat?

Micke

Det här inlägget postades i Cyberbuddha, ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.