Hög tid om högtider?

Ja, jag har inte varit speciellt aktiv på den politiska arenan den senaste tiden och detta beror på att tiden inte riktigt räcker till till allt jag vill. Men denna fråga kom upp tackvare en av kommentarerna här på bloggen.

En viss Carin Jämtin  vill starta en utredning i frågan om de Svenska helgdagarna. Ja, det kanske är dags att vi tar en sådan tanke. Men jag är starkt emot att vi ska ta bort en enda av nuvarande helgdagar, men vi kan gladerligen lägga till fler utan att det påverkar våra veckoarbetstider eller löner på något sätt och vis. Men jag emotsätter mig starkt att vi ska ta bort någon ”Svensk” dag för att införa en ”mångkulturell” vad man väljer kalla det.

Micke

Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hög tid om högtider?

  1. Per skriver:

    Det måste bli ett slut på idiotin snart…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.