Juholt gör det enda rätta.

Jaha, då har de sk. politiskt sakkunniga äntligen hitta ett fel om Juholt. Han har visst lyft bladet från munnen och pratat om personer på en restaurang i Istanbul. Är detta ett fel?  Tänk vad många sk. experter det var som var ute och yttrade sig under valberedningens arbete och kritiserade partiet för att det var för maktkoncentrerat, partipiskan ven osv. Nu sitter samma sakkunniga och tycker att Juholt ska vara tyst och sköta sina åsikter internt. Hmm, fascinerande att dessa journalister vänder kappan så snabbt. Är de rädda för att de ska bli bortglömda? Ja, det är bara att söka om vad som skrivs om just nu i detta ämne. Jag tycker att Juholt har gjort rätt. Prata om de interna problemen öppet så också om personer. De är ju bara att se valresultatens utveckling så ser man vad folket tycker om den politik som förts och av de personerna som partiet har haft i sin ledning.

Moderaterna har börjat att äntligen få upp ögonen för den skillnad på politiken som SAP nu för och då kommer de som vanligt med sina utlägg. Jag tycker du ska ta och skaffa dig filmen Sebbe på det ena sättet eller det andra och se vad som sker i Sverige av idag, ett Sverige skapat av Alliansen och framförallt moderaterna. Ett Sverige som är allt annat än vackert. Ett Sverige där egoism och utanförskap råder – helt enligt Reinfeldt, Moderaternas och alliansen ideal. Ett Sverige skapat enligt den amerikanska modellen. Även om filmen är mycket uppskruvad, är det ett dolt budskap i det. Detta budskap finns inom ca 75% av befolkningen. Vilken karaktär är du i filmen?

Micke

Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Juholt gör det enda rätta.

  1. Jah Hollis skriver:

    Det mest häpnadsväckande i hela historien är att så många verkar tro på något som Expressens politiska… öh, nyhetsredaktion ska det vara, skriver. På den publikationen står väl inte sanningen speciellt högt i kurs.

  2. Henrik Stigell skriver:

    Juholt sitter i en riktigt dålig sits. Man kan tycka att han borde ligga lågt ett bra tag men samtidigt förstår man att han måste göra någonting åt situationen, tufft!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.