VALRÖRELSE

Det är mycket roligt att se att valrörelsen redan är igång. Äntligen har det kommit ett alternativ som verkligen har skrämt skiten ur alliansen. Alliansen måste nu hela tiden försvara sig och det ska bli intressant att se hur Reinfeldt kommer att möta Juholt i debatterna. Ska man fortsätta med sin retorik om att SOCIALDEMOKRATERNA är ett bidragsparti när det är ett rättighetsparti och MODERATERNA kallar sin mutpolitik med att det ska löna sig att arbeta. Arbete ger frihet – Arbeit macht frei.

Nu står Juholt och talar sig varm för sin och SOCIALDEMOKRATERNAs politik och alliansen kämpar hårt med att bjuda högre. Ja, det ska bli mycket intressant att se vad nästa bud blir. Hoppas bara att ni kommer ihåg den lilla människan. Ett tips då, kom ihåg den lilla människan. MODERATERNA hävdar i sin enfald att låg och medelinkomsttagarna har fått mest tillbaks i de olika jobbskatteavdraget. Ja, om man tittar i % av lön, men jag är ledsen % går det inte att betala med men det gör det med kronor.

Micke

Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.