Ulf Kristersson visar att han verkligen är en moderat.

Att man som borgerlig politiker inte behöver vara jordnära, ja det har vi gång på annat, sett den senaste tiden. Siffror som, har kommit, visar att antalet utförsäkrade personer får ersättning från FAS 3 och utnyttjas av arbetsgivarna och som regeringen njuter av och kallar för ”riktiga” jobb. Ett jobb som är skapat för att kunna visa finare siffror för statskassan, men som ger kommunerna större ekonomiska bekymmer.

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson svarade i gårdagens aftonbladet att han är nöjd med de siffrorna som regeringen visar, trots att kommuner, utförsäkrade, fackförbund och nu sist 108 läkare starkt kritiserar detta system som den borgerliga alliansen har skapat. Frågan är hur länge man som regeringsledamot kan gömma huvudet i sanden?  Nu kommer äntligen lite kritik från de egna leden mot denna reform som alliansen skapade. Det är ju faktiskt så att det är enormt lätt att fatta sådana här beslut, när man själv är med och skapar fördelaktiga beslut åt sig själv och sina politiska kollegor. Jag tycker att det är hög tid att det är dags för våra politiker att smaka på sin egen politik och att vi ska avskaffa de fördelaktiga avtalen de har så att de får smaka på sin egen politik. 

Det här inlägget postades i ensson, Mina tankar, Nyheter, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ulf Kristersson visar att han verkligen är en moderat.

  1. Thomas skriver:

    Moderaterna visar än en gång att deras outsägliga dumhet inte har någon undre gräns. Kanske dags att inkludera ”moderat” bland psykos-diagnoserna. Total avsaknad av verklighetsförankring verkar vara ett kännetecken.

  2. admin skriver:

    Sant nog och frågan är om vi inte ska inkludera hela borgerligheten med tanke på att de har stöd från Centern, Folkpartiet och Kristdemokraterna. Detta gör ju dem lika skyldiga till massmisshandeln av det svenska folket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.